| Temari Tanıtım | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
aLLen waLker* Anbu-C
Mesaj Sayısı : 162 Kayıt tarihi : 27/07/10 Yaş : 28 Nerden : Ichiraku dayımın ramen dükkanından :D
| Konu: Temari Tanıtım Perş. Tem. 29, 2010 8:56 am | |
| Temari (Japonca: テマリ, Temari), Masaşi Kişimoto tarafınfan çizilen manga ve anime serisi Naruto'nun kurgusal karakterlerinden biridir. Kankurō ve Gaara'nın ablasıdır ve Dördüncü Kazekage'nin ilk doğan çocuğu ve tek kızıdır.
Dördüncü Kazekage’nin kızı olan Temari, dolayısıyla Gaara ve Kankurō’nun hem kız kardeşi hem de takım arkadaşıdır. Genelde sırtında demirden yapılmış dev bir yelpaze taşır. Temari bu yelpazeyi dövüş sırasında çok güçlü bir silah olarak kullanmaktadır. Bu sayede uzun erimli dövüşlerde uzmanlaşmıştır, ayrıca kendisini (Nara Shikamaru’nun ayarında olmasa da) keskin durum çözümleyicisi olarak kanıtlamıştır.
Temari genellikle çalışma arkadaşlarına ya da ailesine karşı şefkatlidir, ancak dövüş alanında rakiplerine karşı gayet acımasız bir tavır içindedir. Temari, Gaara ile anlaşırken Kankuroo’ya göre duygularını daha çok gösterir ve bir şekilde ondan daha az korkar. Shikamaru, onun dövüş şeklini yakından seyretme şansı bulduğu için, Temari’nin kendi annesinden daha korkunç olduğunu belirtmiştir.
Bazı Bilgiler: * "Temari" çocukların zıplatıp sektirerek sürdükleri sarmalanmış ipliklerden oluşturulmuş topa verilen isimdir. Çok karmaşık bir yapıya sahip olabilmektedirler ve bazıları ise bu topları bir tür sanat biçimi olması için dokumaktadır. * Resmi veri kitabına göre Temari’nin en çok sevdiği yiyecekler/yemekler kavrulmuş kestane ve sebze çorbasıdır; sevmedikleri ise kalamar ve ahtapottur (muhtemelen balık dışındaki deniz ürünlerinin çoğunu sevmemektedir). * Bitkibilim, hobisidir. En çok kullandığı ifade ise "Kamanı günbatımında bileyeceksin!" (Kama, orağa benzeyen yakın dövüşte kullanılan bir tür silah). * Temari’nin, yelpazesi olmadan,yakın dövüşte ne kadar etkili olabileceği bilinmemektedir. * Temari’nin yeteneklerinin esin kaynağının, Çin Edebiyatı'nın dört önemli romanından birisi ve 1590’lı yıllarda kaynağı belirsiz olarak basılmış olan, Batı'ya Seyahat‘in kahramanlarından Princess Iron Fan olduğuna inanılmaktadır. Naruto II. Kısım'da ilk olarak manganın 247. bölümünde görülmektedir, bu sırada Nara Shikamaru ile beraber yürümektedir. Naruto hemen Shikamaru’ya Temari’yle çıkıp çıkmadığını sorar. Shikamaru ise çabucak konuyu değiştirmeye çalışır.
Not.Alıntıdır.. | |
|
| |
Zebra Mizukage
Mesaj Sayısı : 428 Kayıt tarihi : 28/07/10 Yaş : 29 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Temari Tanıtım Perş. Tem. 29, 2010 9:08 am | |
| anlatmaya gerek yok 136 yeter | |
|
| |
Zebra Mizukage
Mesaj Sayısı : 428 Kayıt tarihi : 28/07/10 Yaş : 29 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Temari Tanıtım Perş. Tem. 29, 2010 9:08 am | |
| hastane bölümü | |
|
| |
MacroIceTR Jounin
Mesaj Sayısı : 222 Kayıt tarihi : 27/07/10 Yaş : 27 Nerden : Kocaeli
| Konu: Geri: Temari Tanıtım Perş. Tem. 29, 2010 9:21 am | |
| :D | |
|
| |
Anakin Sannin
Mesaj Sayısı : 311 Kayıt tarihi : 27/07/10 Yaş : 32 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Temari Tanıtım Perş. Tem. 29, 2010 9:33 am | |
| evet ya insan üzerinde psikolojik etki yaratıyo Allahtan orda Jiraiya yoktu | |
|
| |
MacroIceTR Jounin
Mesaj Sayısı : 222 Kayıt tarihi : 27/07/10 Yaş : 27 Nerden : Kocaeli
| Konu: Geri: Temari Tanıtım Perş. Tem. 29, 2010 10:34 am | |
| keşke olsaydı xD 1-2 hareketlilik yaşanırdı en azından xD | |
|
| |
aLLen waLker* Anbu-C
Mesaj Sayısı : 162 Kayıt tarihi : 27/07/10 Yaş : 28 Nerden : Ichiraku dayımın ramen dükkanından :D
| Konu: Geri: Temari Tanıtım Perş. Tem. 29, 2010 2:59 pm | |
| bencede | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Temari Tanıtım Perş. Tem. 29, 2010 4:39 pm | |
| hahaha |
|
| |
ObsCure Genin
Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 27/07/10 Yaş : 32 Nerden : Azerbaijan
| Konu: Geri: Temari Tanıtım Cuma Tem. 30, 2010 9:26 pm | |
| Cogu seyirciler beyeniyor ama ben onda cazibe falan goremiyorum | |
|
| |
aLLen waLker* Anbu-C
| Konu: Geri: Temari Tanıtım Cuma Tem. 30, 2010 9:26 pm | |
| bende görmüorum sıradan bi kız | |
|
| |
ObsCure Genin
| Konu: Geri: Temari Tanıtım Cuma Tem. 30, 2010 9:31 pm | |
| | |
|
| |
aLLen waLker* Anbu-C
| |
| |
Hinata Administrator
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 26/07/10 Yaş : 34 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Temari Tanıtım Cuma Tem. 30, 2010 9:52 pm | |
| Temari'yi bende fazla beğenmiyorum ayrıca saçlarıda berbat güzellik konusunda Hinata birincidir benceee !! ehehehhe | |
|
| |
Anakin Sannin
Mesaj Sayısı : 311 Kayıt tarihi : 27/07/10 Yaş : 32 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Temari Tanıtım Cuma Tem. 30, 2010 10:13 pm | |
| Hinatanın yeri bizde ayrıdır | |
|
| |
ObsCure Genin
| Konu: Geri: Temari Tanıtım Çarş. Ağus. 04, 2010 5:39 pm | |
| Evet ya Cocuklardan Hinata guzel,kadinlardan Kurenai ve bir de Hayate-nin ANBU-daki sevgilisi | |
|
| |
| Temari Tanıtım | |
|