Ben Çok Beğeniyorum İlk Seriyi İzleyenler Her Zaman Öyle Der...ee Naruto gibi Çakma Dejenere bir Animeden Sonra Bu anime biraz çizimler,hikaye ve karakterler konusunda yetersiz kalıyor.Tekrar söylüyorum Ilk Serıyı Sevmeyenler Serı Hakkında Bılgı Edınıp Z Serısıne Gecebılırler.
aLLen waLker* Anbu-C
Mesaj Sayısı : 162 Kayıt tarihi : 27/07/10 Yaş : 28 Nerden : Ichiraku dayımın ramen dükkanından :D
işte bu işte bu tabi soruyu Jack Salvatora sormuşsun maydonozluk yapmam olmaz ama D.Gray-Man i duyunca tutamadım kendimi asla pişman olmazsın harika bi anime
JackSalvator Administrator
Mesaj Sayısı : 180 Kayıt tarihi : 26/07/10 Yaş : 33 Nerden : Konoha
çok tşkrler kararsız kalmıştım ama sizin yorumunuzu okuyunca hemen başlıyacağım kararsızlığım şu yüzden: Bitirdiğim tek anime Naruto. Bütün animeleri beğeniyorum. Ama hangisinden başlayacağımı bilmiyorum o yüzden
Anakin Sannin
Mesaj Sayısı : 311 Kayıt tarihi : 27/07/10 Yaş : 32 Nerden : İstanbul
pişman olmazsın ama sadece narutoyu bitirdiysen bi an once Death Note'a da başla yok ben 2 animeyi aynı anda izleyemem diyosan (şahsen ben izleyemiyom fullmetalle death note u beraber izlerken bi ara L in simyacı oldunu falan düşünmeye başlamıştım ) d gray mani bitir ondan sonra başlarsın
aLLen waLker* Anbu-C
Mesaj Sayısı : 162 Kayıt tarihi : 27/07/10 Yaş : 28 Nerden : Ichiraku dayımın ramen dükkanından :D